Skip to main content
Menu Icon

Veelgestelde vragen en levering

Levering en installatie

 • Wat is er inbegrepen in de installatiekosten?

Antwoord: Dankzij onze leverings- en installatieservice verloopt dit proces soepel en zonder problemen. U ontvangt via e-mail trackingberichten over uw zending en u wordt op de hoogte gesteld wanneer uw apparatuur is klaar om te worden afgeleverd. U ontvangt een telefoontje of e-mail om een tijd af te spreken voor de montage en installatie van uw apparatuur. Ook worden uw oude, overbodige spullen geheel gratis meegenomen.

 • Wordt er voorafgaand aan de levering contact met mij opgenomen?

Antwoord: U kunt op elk gewenst moment eenvoudig via onze e-mailmeldingen de voortgang van uw zending volgen. Zodra onze installateur de apparatuur in huis heeft, bellen we u om een installatiedatum en -tijd met u in te plannen.

 • Wanneer wordt het product verzonden en hoe lang duurt het voordat het wordt geleverd?

Antwoord: Voor elk product vindt de geschatte levertijd vermeld in uw winkelwagen of op de productpagina's. Bedenk dat deze voor elke klant kan verschillen en afhankelijk is van locatie, mate van maatwerk, voorraad enzovoort. Wij streven er continu naar om onze klanten hun apparatuur zo snel mogelijk te bezorgen.

 • Verzenden jullie naar alle locaties?

Antwoord: Dat is afhankelijk van uw specifieke locatie. Voor de volgende locaties gelden beperkingen of extra bezorgkosten: Noorderhaaks, Texel, Vlieland, Richel, Terschelling, Griend, Ameland, Rif, Engelsmanplaat, Schiermonnikoog, Simonszand, Rottumerplaat, Rottumeroog, Zuiderduintjes. Neem contact op met de klantenservice voor informatie over de leveropties voor deze locaties.

 • Kan ik mijn online bestelling ook ergens ophalen en mezelf zo de kosten voor levering en installatie besparen?

Antwoord: Nee, dat is momenteel niet mogelijk.

Creditcards en BTW

 • Wanneer wordt mijn creditcard belast?

Antwoord: Alle bestellingen worden op het moment van aankoop ten laste van uw creditcard gebracht om te zorgen dat uw product in ons magazijn kan worden gereserveerd. U ontvangt een melding per e-mail wanneer uw bestelling is verzonden. Indien slechts een gedeelte van uw bestelling wordt verzonden, betaalt u alleen voor dat gedeelte van die bestelling. U betaalt het resterende gedeelte van uw bestelling wanneer dat wordt verzonden.

Let op: als u met 2 creditcards betaalt, kunnen er maximaal 2 kaarten worden geselecteerd.

 • Biedt Life Fitness de mogelijkheid tot financiering of andere betalingsmogelijkheden?

Antwoord: Life Fitness biedt momenteel niet de mogelijkheid om uw aankoop te financieren. Wij accepteren echter wel maximaal 2 creditcards voor online aankopen. Neem contact op met de klantenservice als u gebruik wilt maken van meer dan 2 creditcards.

 • Rekent Life Fitness ook BTW over mijn bestelling?

Antwoord: Bedrijven zijn wettelijk verplicht om BTW te rekenen. De BTW is bij de prijs inbegrepen en wordt voor uw aankoop gespecificeerd.

Bestelling annuleren en retourneren

 • Kan ik mijn bestelling annuleren?

Antwoord: Ja, u kunt de bestelling vóór verzending annuleren. U krijgt uw geld dan volledig terug.

 • Kan ik mijn bestelling retourneren? Wat moet ik doen als er na de installatie iets mis blijkt te zijn?

Antwoord: Ja, u kunt uw bestelling binnen 14 dagen retourneren. Bel ons binnen 14 dagen na levering om de retourmogelijkheden te bespreken en af te spreken wanneer we de goederen kunnen komen ophalen. Als uw apparatuur een defect heeft waardoor het onbruikbaar is, bestellen en vervangen onze monteurs de benodigde onderdelen onder garantie. U heeft dus geen extra kosten.

Producten, prijzen en aanbiedingen

 • Doet Life Fitness aan aanbiedingen of kortingen?

Antwoord: Ja, Life Fitness heeft regelmatig online aanbiedingen en kortingen op verzending en installatie. Neem contact op met de klantenservice via + 31 (0)180-646.666 als u apparatuur wilt kopen die niet in de winkel wordt getoond.

 • Wat moet ik doen als ik een product op een andere website voor een lagere prijs vind?

Antwoord: Wij verkopen onze producten aan erkende wederverkopers. Zij mogen onze apparatuur tegen concurrerende prijzen aanbieden. Als u niet zeker weet of een aanbieder betrouwbaar is, raden we u aan onze lijst met niet-goedgekeurde dealers te bekijken om te controleren of u wel zaken doet met een goedgekeurde dealer. Als u koopt bij een niet-goedgekeurde dealer, kunnen we u geen garantie op het product geven. We bieden ook geen service voor niet-goedgekeurde producten.

 • In welke valuta kan ik Life Fitness-producten betalen?

Antwoord: Alle prijzen worden weergegeven in euro's, tenzij anders vermeld. Life Fitness rekent geen valuta's om voor online bestellingen die we van buiten de Europese Unie ontvangen.

 

 

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?