Training voor kleine groepen

Als sporters gemotiveerd zijn, blijven ze terugkomen. Training voor kleine groepen motiveert door kameraadschap, verantwoordelijkheid en energie. Het is een krachtige manier om sporters te prikkelen en te betrekken in iedere fitnessclub. 

Life Fitness Synrgy360 Exercisers
Life Fitness Synrgy360 Exercisers

SYNRGY360-SYSTEEM

Een baanbrekend systeem voor groepstraining, ontworpen om onvergetelijke ervaringen voor alle sporters te creëren. Verschillende configuratie- en accessoireopties creëren bijna grenzeloze mogelijkheden voor work-outs.

Life Fitness Outdoor Synrgy 360 Bluesky Group Training

SYNRGY BLUESKY TRAININGSSYSTEEM

Een alternatief voor de in-door groepstrainingen die de training mee naar de stimulerende buitenomgeving neemt. Verschillende trainingsstations zijn alle sporters van dienst en maken het mogelijk dat SYNRGY BlueSky toestellen gebruikt kunnen worden als groepstrainingsruimte of als kleine stations op een renbaan of in een park.

Hammer Strength HD Elite Gym Productonly

HD ELITE RACKS

Even sterk en intens als dat sporters verwachten van Hammer Strength-toestellen. Sporters die de intensiteit van de groepstraining willen verhogen, kunnen meteen aan de slag met trainen op HD Elite Racks.

Hammer Strength HD Athletic Accessories Half Rack Combo

HD ATHLETIC RACKS EN TOESTELLEN

Door de modulariteit kan iedere fitnessclub een unieke en prikkelende prestatiegerichte trainingsruimte voor kleine groepen bouwen.

Life Fitness Selectorized Circuit

CIRCUIT SERIES

Circuit series heeft geen aanpassingen nodig bij aanvang en heeft intuïtieve drukknoppen, waardoor de Circuit Series een uitstekende introductie tot krachttraining en een geweldige keuze voor circuittrainingen is. 

Circuit Series is perfect voor de active aging gemeenschap, beginnende sporters en gebruikers die op zoek zijn naar handige en effectieve krachttraining.

Life Fitness GX Series With Synrgy r4

GX

De GX Series heeft twee effectieve cardio mogelijkheden.

De Lifecycle GX bike is een hoogwaardige cycling bike voor groepstrainingen die verantwoorde biomechanica en micro-aanpassingen biedt om geschikt te zijn voor bijna iedere gebruiker.

Row GX Trainer gebruikt aanpasbare Fluid Technology Resistance voor een totale lichaamstraining die perfect is als groepstraining of als aanvulling op een SYNRGY360 of HD Elite systeem.

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?