Apparatuurfinanciering

Life Fitness financiert meer fitnesstoestellen dan wie dan ook ter wereld, inclusief banken en leasingbedrijven. Wij helpen onze klanten groeien door in hun toekomst te investeren. Verschillende van onze klanten zijn begonnen als eigenaars van slechts één club en werden eigenaars van meerdere clubs. Life Fitness begrijpt de werking van de clubs, waardoor we niet alleen met de financiering kunnen helpen, maar ook met het voorkomen van veelgemaakte — en dure — fouten.

TOESTELLENFINANCIERINGSTEAM

We hebben vijftig jaar ervaring met het financieren van fitnesstoestellen. We hebben geholpen deze industrie vorm te geven. Wij hebben een eigen beoordelingssysteem ontwikkeld dat met talloze variabelen rekening houdt, waar andere instituten geen inzicht in hebben. Er komt heel wat kwalitatieve beoordeling bij kijken en het werkt dankzij onze diepe kennis van de kenmerken van de fitnessindustrie. We willen de fitnessindustrie verbeteren. Dit lukt alleen wanneer u en de industrie slagen.

Life Fitness Body Worx Feat Flex Strider Trainer
LEASE- EN FINANCIERINGSOPTIES

Life Fitness verbindt zich ertoe redelijk geprijsde financiering voor zijn klanten te vinden, omdat wij een gevestigd belang in uw succes hebben. Nadat wij uw bedrijfsplan hebben onderzocht, kan ons onafhankelijke verhuurbedrijf u helpen de beste kredietverlener te vinden. Als u met ons team samenwerkt, hebt u ook slechts één contactpersoon, wat u het gedoe bespaart en waardoor we een hechtere relatie kunnen opbouwen.

LEASEAANVRAAG

KREDIETAANVRAAG

VERBINDEN

Neem contact op met uw plaatselijke Life Fitness-vertegenwoordiger voor meer informatie over onze leasing- en financieringsplannen. 1.800.527.6065

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?