Image: 
Body: 

Move in Colors

 

Team ICG® motiveert, begeleidt en verbetert de levens en uitrusting van de fitness- en sportgemeenschap wereldwijd. Dankzij zijn streven naar uitmuntendheid in indoor cycling is ICG als bedrijf wereldwijd uitgegroeid tot de grootste specialist in het ontwerpen, produceren en programmeren van apparatuur voor indoor cycling.  
 
 
Image: 
Body: 

Metingen
 

Wij doen er alles aan om jouw leden te motiveren voor indoor cycling. Door middel van metingen en optimalisaties van iedere sessie van leden. Een aantal kenmerkende aspecten van de IC8 zijn:

WATTRATE® Direct Power Meter:
Onze gepatenteerde vermogensmeter gebruikt fotoceltechnologie om de torsie bij de as te meten. Zo kunnen we de kracht die de fietser levert, meteen meten en als wattage weergeven op de TFT-computer met een foutmarge van minder dan 1%.

WATTRATE® TFT Computer With Polar View:
Meer dan 40 prestatiegegevens waaronder trainingszones voor kracht en hartslag worden op vijf schermen weergegeven. U kunt ook inzoomen en meer gegevens bekijken door te scrollen. Aan het einde van de training kunnen fietsers een uitgebreid overzicht van hun prestaties bekijken.

Bluetooth & ANT + Connected:
Fietsers kunnen gebruik maken van een aangepaste Bluetooth-verbinding om met de ICG trainings-app hun trainingsprestaties vast te leggen, te analyseren en met anderen te delen. Ook kunnen ze verbinding maken met een groot aantal apps van derden met ANT+ voor kracht en cadans.

Image: 
Body: 

Maak het verschil

 

Wij zijn niet de velen, maar de enkelingen die het verschil maken. Geloven dat het beter kan, samen ervoor gaan. Samen vooruitkomen. Wij zijn teamgenoot én teamleider. ICG bestaat uit directeuren, crew, hoofdtrainers en fans. Team ICG® is verweven in onze uitstraling en onze levenshouding, het is ons merk, het belichaamt onze intenties en onze gemeenschap.
Body: 

JA, IK WIL MEER INFORMATIE OVER ICG

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?