Icon: 
Body: 

BEWEGING TERUG NAAR HET WERK BRENGEN 

Image: 
IM Offering
Body: 

EEN LIFE FITNESS BEDRIJF

Geboren uit het erfgoed van Life Fitness® in de biomechanica en het onderzoek naar hoe beweging het menselijk lichaam beïnvloedt, brengt InMovement® beweging terug naar het kantoor, door middelen en diensten die gezond gedrag met productiviteit verbinden. 

Icon: 
Productive Icon
Body: 

PRODUCTIEF WELZIJN

De werkplaats wordt geteisterd door lang zitten wat ons fysiek en mentaal welzijn beïnvloedt. InMovement combineert gezond gedrag met productiviteit op een manier die leidt tot een beter humeur, meer energie en een algeheel verbeterde gezondheid—we noemen het productief welzijn.

Icon: 
Worktools Icon
Body: 

WERKMIDDELEN
 

InMovement is het enige bedrijf dat toegewijd is aan het ontwikkelen van producten die werk en beweging combineren. De InMovement™ TreadMill Desk, aangedreven door Life Fitness en de Elevate Desktop™ Series voor bureaus met aanpasbare hoogte, zijn pas het begin van de werkplek-evolutie. 

Icon: 
Services Icon
Body: 

DIENSTEN
 

InMovement’s klantenserviceteam helpt bedrijven om te schakelen naar een geactiveerde werkplek.  Nieuwe werkmiddelen worden geoptimaliseerd met een op maat gemaakt plan om te verzekeren dat uw kantoor de omgeving en sfeer bouwt die het nodig heeft om productief welzijn de prioriteit te geven.

Image: 
Life Fitness Treadmill Desk
Body: 

INMOVEMENT™ TREADMILL DESK

De InMovement™ TreadMill desk stelt u in staat uw gezondheid prioriteit te geven zonder uw werk op te offeren. Lopen houdt de hersenen actief en leidt tot hogere productiviteit en een verbeterd humeur. En je hebt niet het gevoel de hele dag in een stoel vast te zitten.

Image: 
Life Fitness Elevate Series
Body: 

ELEVATE DESKTOP™ SERIES

De Elevate DeskTop™ Series biedt u de vrijheid om tijdens uw werk te staan, door uw bestaande werkplek te veranderen in een bureau dat op zit- of sta-hoogte kan worden afgesteld. Met de vier verschillende mogelijkheden is er een staande oplossing die voor iedereen werkt.

CLOSE

FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?