Body: 

MYRIDE VX

Body: 

Selecteer, speel en bedien video op een groot scherm voor groepslessen of op een persoonlijk scherm voor een individuele beleving.

Instructeurs kunnen apps gebruiken om live-trainingssessies te verbeteren. Faciliteiten kunnen die weer gebruiken om virtuele lessen online of op aanvraag in te plannen.

Image: 
MyRide Group

Title: 
MYRIDE GROEP

Body: 

Virtueel is alles mogelijk.

Instructeurs kunnen apps gebruiken om live-trainingssessies te verbeteren. Faciliteiten kunnen die weer gebruiken om virtuele lessen online of op aanvraag in te plannen. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om meer mensen binnen te krijgen.

 

 

 

Image: 
MyRide Personal

Title: 
MYRIDE PERSOONLIJK

Body: 

Stimuleer en ondersteun al uw leden.

Stimuleer en ondersteun al uw leden – van beginners tot gevorderden - met de meest bekroonde indoor bike ooit, voorzien van de begeleiding van Myride VX en de metingen die sporters nodig hebben om hun doelen te bereiken.

 

 

 

 

Body: 

UITGELICHTE MYRIDE-APPS

Huis: 
Image: 

Title: 
MYRIDE+ LIVE

Body: 

Gebruik: groep

´s Werelds eerste app om live indoor cycling-lessen te verbeteren met behulp van forward-motion-video. De baanbrekende Simulation, Interaction and Telepresence (SIT)-leermethoden van ICG verbeteren de fitnessresultaten en het amusement van de gebruiker.

MyRide Live
Image: 
ICG MyRide Studio

Title: 
MYRIDE STUDIO COACH

Body: 

Gebruik: groep en persoonlijk

Meeslepende gecoachte trainingen op het scherm die resultaat opleveren. Sporters kunnen fitter, sneller en sterker worden door eersteklas instructies en activerende muziek tijdens het rijden. Er zijn drie verschillende programma's, aantrekkelijk voor allerlei soorten sporters.

MyRide Studio
Image: 
ICG MyRide Tour Coach

Title: 
MYRIDE TOUR COACH

Body: 

Gebruik: groep en persoonlijk

Op terrein gerichte filmbeelden vanuit de hele wereld met muziek en voiceover-coaching zorgen voor even plezierige als intensieve trainingen. Het snelheid-interactieve landschap is adembenemend en enerverend.

MyRide Tour Coach
Image: 
MyRide World View

Title: 
MYRIDE WORLD VIEW

Body: 

Gebruik: persoonlijk

Uw klanten houden van uw lessen, maar soms willen ze ook gewoon rijden zonder coaching, muziek en andere afleidingen - op het mooie uitzicht na. Wanneer uw leden niet de weg of het pad op kunnen, hebben ze World View.

MyRide World View
CLOSE

FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?