Body: 

FITNESS & WELLNESS TOP 2017

De Fitness en Wellness Top is hét jaarlijkse evenement voor de fitnessbranche, waarbij netwerken, trends en nieuwe ontwikkelingen centraal staan. Mis het dus niet! 

Image: 
Image: 

Title: 
Bedankt voor je bezoek!

Body: 

Bedankt voor je bezoek aan de Life Fitness stand tijdens de Fitness en Wellness Top 2017! We hopen dat we je hebben kunnen inspireren. Stay tuned voor een volledig verslag en foto's van beide dagen. 

Image: 

Title: 
WIL JE OOK MET ONS SAMENWERKEN?

Body: 

De Fitness & Wellness top is voorbij, maar je kan uiteraard nog steeds in contact met ons blijven. Vul het onderstaande formulier in, om meer te weten te komen over Life Fitness en onze producten.

Title: 
WAT HEB JE GEMIST?

Body: 
Life Fitness presenteert veelzijdigheid aan merken
Primeurs tijdens Fitness en Wellness Top 2017

Life Fitness, bekend als wereld marktleider van professionele fitnessapparatuur, heeft tijdens de Fitness en Wellness Top 2017 in Houten een veelzijdig nieuw gezicht laten zien. Naast de vertrouwde cardiolijnen (mét vernieuwde series!), toonde de gerenommeerde fabrikant zich sterk in een nieuwe rol als ‘house of brands’. “De afgelopen jaren hebben we als Life Fitness verschillende merken naar ons toegetrokken. Merken die gespecialiseerd zijn in aanvullende diensten of concepten die complementair zijn aan onze bestaande klantoplossingen. Deze merken hebben een eigen identiteit en behouden die ook”, legt Thomas Hoeven, Sales Director Life Fitness Benelux, uit. Aan de apparatuur van Life Fitness en de krachtseries van Hammer Strength, werden in de afgelopen jaren al SCIFIT en Cybex toegevoegd. Op de Fitness en Wellness Top in Houten was ook de nieuwste aanwinst in het portfolio te zien: Indoor Cycling Group.

Hammer Strength & nieuwe Integrity Series

Op de stijlvolle stand van Life Fitness, kwamen de diverse merken sterk naar voren. Trainen als een baas doe je bij Hammer Strength. De krachtige trainingssetting staat als een huis met onder meer de nieuwe PERIMETER binnen de HD ATHLETIC-lijn: het veelzijdig trainingssysteem is uitermate geschikt voor individuele en groepstraining zonder dat dit veel ruimte in beslag neemt. De PERIMETER is eenvoudig langs de muur te plaatsen om zo ruimte te besparen en u alle mogelijke trainingsopties aan te bieden. De nieuwe Marketing Manager van Life Fitness Benelux, Harry Damen, toont op de stand het andere vertrouwde element uit het portfolio: de Life Fitness cardiolijnen. De nieuwe Integrity Series maken indruk met hun prachtige nieuwe vormgeving. Zoals de bestaande Life Fitness Integrity Series al heeft bewezen, steekt ook de nieuwe cardiolijn boven de markt uit als de meest betrouwbare fitnessapparatuur. "De Integrity Series blinken uit in de ijzersterke combinatie van extreme duurzaamheid, gebruikersgemak en design. Om de groeiende fitnessindustrie te ondersteunen in het onderscheiden van hun faciliteiten, biedt deze vernieuwde cardiolijn diverse opties voor het eigen budget en de gewenste features”, vertelt Damen enthousiast. De Elevation Series stonden op de FW-top opgesteld met de Discover SE3 HD Tablet console. Damen: “Het HD-touchscreen (1080p) heeft entertainment-apps, televisie, internet en interactieve trainingen. Sporters kunnen bijvoorbeeld via de geïntegreerde netflix-app verder kijken wat ze willen tijdens de work-out in de kwaliteit die thuis ook hebben". Gamen en tegelijk trainen wordt op de stand met veel plezier getest door bezoekers die de VirZoom ervaren. Met een Virtual Realitybril op fiets je als een cowboy! Je traint zonder dat je het doorhebt, omdat je opgaat in de beleving van het spel dat je speelt en aandrijft met je eigen fietsenergie.

Cybex & ICG

De wetenschappelijke basis die het Cybex Research Institute biedt voor de ontwikkeling van de trainingsapparatuur, is nu ook voor de Nederlandse markt beschikbaar via Life Fitness. Met meer dan 90 patenten, is Cybex-apparatuur innovatief in ontwerp, duurzaam in constructie en gebouwd om biomechanisch correct te zijn. ”Hierdoor worden optimale resultaten bereikt met een minimale aanslag op het lichaam, welke je kunt onderbouwen en monitoren. De apparaten kunnen door verfijnde afstelmogelijkheden bijvoorbeeld voor zeer specifieke trainingen ingezet bij performance sports of revalidatie, maar zijn iedere resultaatgerichte training zeer geschikt”, laat Damen zien.

In de laatste area van de uitgebreide stand van Life Fitness, is de officiële introductie van Indoor Cycling Group te vinden. Deze vloot van zes bikes combineert een opvallend, bekroond ontwerp met een verbeterde digitale ervaring. "De Coach By Color-intensiteitsbegeleiding, WattRate-vermogensmeter en de mogelijke aansluiting op externe apparaten zorgen voor de perfecte training. Ieder traint gericht op zijn/haar eigen niveau, beleeft bieden aanmoediging en inspiratie, waardoor de indoor cycling-beleving met geen enkel andere valt te vergelijken”, toont Damen bij de live demonstraties. Kleurgecodeerde feedback voor deelnemers helpen om met de juist intensiteit te trainen. Op de Fitness en Wellness Top 2017 wordt bovendien IC8 Power Trainer gelanceerd, zoals al in de sneak preview werd gesuggereerd: na z komt 8! De indrukwekkende IC8 is op basis van fietsbewegingen op de weg en bij een triatlon ontworpen en is een indoor bike die serieuze fietsers een hoog prestatieniveau biedt. “Voor alle sporters is de IC8 een uitdagende krachttrainer met een nauwkeuriger stroomgebruik, hoger wattage en betere prestatiegegevens dan welke andere indoor bike ook. Heb je een faciliteit die fietsspecifieke coaching, intensieve intervaltraining en duurtraining biedt? Dan lever je met de IC8 superieure resultaten”, vertelt Damen enthousiast.

Ondersteunen in ambities

De Rolling DJ die het beurspubliek ondertussen vermaakt met motiverende muziek en live trainingen, houdt de sfeer op en rond de stand van Life Fitness extra energiek en positief. Life Fitness heeft ook tijdens deze Fitness en Wellness Top weer laten zien hoe breed inzetbaar zij als partner kunnen zijn voor ondernemers in de fitnessbranche. “We blijven investeren in innovaties op het gebied van technologie. Dit is het onderdeel dat op alle vlakken relevant is. LF Connect is daar een veelgebruikt voorbeeld van. Het heeft de wijze waarop de sporter betrokken is bij zijn/haar training en daarmee gemotiveerd wordt en blijft, enorm verbeterd. Tegelijkertijd zetten we de technologie in zodat ook de ondernemer er het beste uithaalt, door op afstand servicetaken uit te voeren voordat dingen vastlopen. Of door een heatmap in beeld te brengen om je trainingsruimte en je diensten zo efficiënt mogelijk in te vullen met het hoogste rendement. Met onze bestaande merken en de nieuwe merken in ons portfolio, kunnen we iedere professional in de fitness met maatwerk ondersteunen in hun eigen ambitie”, sluit Hoeven af.

Body: 

SNEAK PREVIEWS

 

 

We tellen af naar de Fitness & Wellness Top en onthullen
iedere week een nieuw product of concept

 Stay tuned...

Image: 
Body: 
sneak preview #1
Integrity series
Image: 
Body: 
Image: 
Body: 
sneak preview #3
technology
Image: 
FWTop Banner IC8
Body: 
sneak preview #4
IC8 Power Trainer
Image: 
Life Fitness FWTop
Body: 
sneak preview #5

onze merken op de Fitness & Wellness Top

CLOSE

FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?