Image: 
LFconnect in Insignia Series
Body: 

Het maximale eruit halen, Onderscheiden, Motiveren

Life Fitness begrijpt de kracht van technologie en hoe sportcentra het kunnen gebruiken om hun bedrijf op te bouwen. We hebben een groeiend aanbod aan digitale oplossingen en middelen ontwikkeld die kunnen worden gebruikt met Life Fitness toestellen om faciliteiten in staat stellen hun zakelijke activiteiten maximaal uit te voeren, zich te onderscheiden van de concurrentie en sporters optimaal te betrekken.

Icon: 
Technology Pillar Maximize
Body: 

MAXIMALISEER

Icon: 
Body: 

ONDERSCHEID

Icon: 
Body: 

MOTIVEER

Image: 
Girl with Phone In Elevation Series Exercise
Body: 

HAAL HET MAXIMALE ERUIT

Gedetailleerde productgegevens bieden suggesties voor het treffen van verstandige en kostenbesparende maatregelen. Op die manier kunt u nieuwe inkomsten genereren en kansen benutten om te groeien met uw bestaand aanbod trainingstoestellen. Details over uw toestelgebruik kunnen waardevolle inzichten bieden. Bespaar op onderhouds- en energiekosten. Promoot uw eigen fitnessclub

Body: 

HOE HET WERKT

LFconnect.com geeft aan dat tussen 16.30 uur en 19:30 uur nagenoeg alle loopbanden bezet zijn maar dat er wel nog enkele crosstrainers ter beschikking zijn. Overweeg om enkele van die crosstrainers te vervangen door loopbanden of verhuis sommige van de crosstrainers zodat ze dichtbij de druk bezette loopbanden komen te staan.

Image: 
Life Fitness Technology Discover Console Burn Fitness
Body: 

ONDERSCHEIDEN

Meer te bieden dan de concurrent is de beste manier om sporters te motiveren en nieuwe leden aan te trekken. Fitnessclubs die sporters dezelfde nieuwe technologie biedt die zij in het alledaagse leven gebruiken, hebben een sterke voorsprong op fitnessclubs die dat niet doen.

  • Pas uw merk aan en ontwikkel hem verder
  • Communiceer met uw sporters, informeer hen en creëer een gemeenschap
HOE HET WERKT

Gebruik het aanpasbare thuisscherm van de Discover consoles om uw merk op te bouwen door uw fitnessclub en logo weer te geven en sporters te informeren over evenementen binnen de club, nieuws en programma´s die voor secundaire omzet zorgen.

Huis: 
Image: 
Discover Life Fitness Console
Body: 

MOTIVEREN

Wanneer sporters zich verbonden gaan voelen met de fitnessclub, de toestellen die ze gebruiken en de medesporters dan zullen ze vaker komen trainen. De oplossingen van Life Fitness bieden interactiemogelijkheden waarmee sporters hun fitness resultaten gemakkelijker kunnen opvolgen en het sporten in de fitnessclub als aangenaam zullen ervaren. Als sporters hun gezondheidsdoelen halen, blijven ze terug komen om te trainen.

  • Het bijhouden/delen van een work-out helpt leden hun fitnessdoelen te bereiken
  • Entertainment zoals tv, internet, apps en nog veel meer houdt sporters gemotiveerd
HOE HET WERKT

Sporters kunnen populaire apps van derden waar zij bekend mee zijn, zoals Lose It!, RunSocial, SoFit of Runtastic gebruiken om gemotiveerd en uitgedaagd te blijven tijdens een workout.

Body: 

70% van de sporters gebruikt een digitaal toestel tijdens het sporten

 

1/3 van de sporters zegt dat ze voor een fitnessclub met betere technologie zouden kiezen als de prijs en locatie gelijk waren

Huis: 

Verbonden cardiotoestellen

Image: 
Life Fitness Elevation Series
Image: 
Life Fitness Integrity Series
Image: 
CLOSE

FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?