Image: 
Health Club Floor with Life Fitness Equipment
Body: 

Fitnessclubs

Life Fitness en Hammer Strength hebben er alle vertrouwen in dat u met de beste cardio- en krachttrainingstoestellen sporters zult werven voor uw club en hen daar zult houden. Life Fitness en Hammer Strength vormen de gouden standaard binnen de fitnessclubmarkt en hebben de innovatie, strategie, persoonlijke draai en duurzaamheid om uw fitnessclub naar een hoger niveau te tillen. Ontvang het laatste nieuws en updates door hieronder in te schrijven.

Image: 
Life Fitness SYNRGY Strength in Health Clubs
Image: 
Life Fitness Elevation Series Treadmill in Health Club

Title: 
WAT WE BIEDEN

Body: 
Eersteklas producten

Programma´s en producten van topkwaliteit vormen de basis voor een succesvolle fitnessclub. Life Fitness en Hammer Strength verbinden uw leden met de beste toestellen ter wereld en veranderen uw fitnessclub in een plek waar iedereen wil zijn.

Intuïtief FACILITEITSBEHEER

LFconnect is de marktleidende digitale technologie voor fitnessclubs die de ultieme aangepaste beheer en trainingservaring willen creëren. Met LFconnect en onze Discover Tablet consoles kunt u de statistieken van apparaatgebruik volgen, logo´s voor het beginscherm maken en zelfs club-specifieke trainingen opzetten.

Image: 
Life Fitness Cardio Equipment in Health Clubs

Title: 
HOE WE DAT DOEN

Body: 

small group training

SYNRGY360 is de allesomvattende trainingsoplossing. Het vormt een middelpunt binnen de fitnessclub en biedt al uw leden een effectieve en uitnodigende trainingsoptie.

Life Fitness Journey

biedt een perfecte combinatie van mensen, ruimten en apparatuur voor op maat gemaakte trainingservaringen die nieuwe sporters aantrekken en bestaande leden vasthouden. Deze aanpak voor fitnessclub ontwerp, inrichting en atmosfeer creëert een dynamische omgeving en boeiende ervaring. De Life Fitness Journey biedt wat mensen motiveert – omgeving, vooruitgang, afwisseling en sociaal contact – om hun training vol te houden.

Image: 
Hammer Strength Equipment in Health Clubs
Body: 
DE kracht van HAMMER STRENGTH 

Fitnessdeskundigen en krachttrainingsveteranen herkennen de naam Hammer Strength. Het is een vertrouwde bron van krachttraining voor de meeste professionele programma´s en sportprogramma´s van scholen. Hammer Strength is het meest robuuste, betrouwbare en gerespecteerde product op de markt.

 

Aanbevolen producten

Image: 
Life Fitness Insignia Series
Image: 
Life Fitness Synrgy 360 Performance
CLOSE

FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?