Skip to main content
Menu Icon
 
background image
SCIFIT Brand logo

WIJ BOUWEN DE TOESTELLEN DIE DE MENSEN OPBOUWEN

www.scifit.com

SCIFIT Recumbent Stepper

HET SCIFIT VERHAAL

Toen SCIFIT in 1987 begon, waren er veel bedrijven die fitnesstoestellen maakten voor mensen die al fit waren. SCIFIT vroeg, "Hoe zit het met alle anderen?" Ze vroegen zich af hoe het zat met mensen die niet fit, geblesseerd, verlamd of ziek waren. Ze dachten aan degenen met weinig kracht, weinig uithoudingsvermogen of een beperkt bewegingsbereik. En toen besloten ze dat ze zouden helpen op een nieuwe manier.

Veel mensen passen niet in de traditionele fitness vorm. Dus baande SCIFIT een nieuw pad voor sportproducten en -programma´s. Hun producten werden omarmd door fysiotherapeuten, hartrevalidatiespecialisten, coördinatoren van activiteiten voor ouderen, welzijnsdirecteurs in ziekenhuizen, docenten lichamelijke opvoeding en instructeurs voor aangepast sporten. Deze professionals hielpen de SCIFIT producten te vormen. Nu bijna 30 jaar en miljoenen SCIFIT gebruikers later, worden ze nog steeds gedreven door dezelfde wens om mensen in beweging te brengen en te houden.

HET VERSCHIL

Toegankelijkheid is essentieel. SCIFIT toestellen maken het gemakkelijk voor mensen van alle leeftijden om te bewegen, gemotiveerd te blijven en resultaten te zien.

DE MISSIE

Mensen helpen. SCIFIT voelt zich vereerd om mensen de middelen te bieden hun leven te verbeteren.

DE SAMENWERKING

SCIFIT helpt iedere sportclub bij het vinden van de juiste toestellen voor hun specifieke doeleinden en de mensen die zij dienen.

Life Fitness SCIFIT Treadmills

VOORGESCHREVEN VOOR VOORUITGANG

SCIFIT bouwt de apparatuur die mensen opbouwt. Of het nu iemand is die herstelt van een hartaanval, revalideert van letsel aan de knie of voor het eerst sport — SCIFIT producten bieden de aanmoediging die mensen nodig hebben om hun doelen te bereiken en hun levens te verbeteren.

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?