Skip to main content
Menu Icon
background image
Cybex Logo

EFFECTIEVE en EFFICIËNTE fitnesstoestellen

www.cybex.com

Life Fitness About Cybex

OVER CYBEX

Cybex International, Inc. is een toonaangevende leverancier van hoogwaardige fitnessapparatuur, voornamelijk voor commercieel gebruik. De productlijn van Cybex omvat een volledig assortiment van zowel kracht- als cardiotrainingapparatuur, die wereldwijd onder het Cybex-merk wordt verkocht.

 

 

De missie van Cybex

 

U wilt het beste voor de leden van uw fitnessclub. Cybex wilt dat ook. Daarom produceren wij trainingsapparatuur van hoge kwaliteit om de fysieke gesteldheid, functionering en prestaties van uw leden te verbeteren. Onze fitnesstoestellen zijn ontworpen om ongeëvenaarde resultaten te bieden aan sporters. Van beginners tot professionele atleten.

Life Fitness About Cybex

CYBEX VOORDEEL

Cybex International produceert hoogwaardige commerciële fitnesstoestellen die zijn ontworpen om ongeëvenaarde resultaten te bieden aan sporters. Van beginners tot professionele atleten. De toewijding van het bedrijf om wetenschap te bedrijven, door middel van het Cybex-onderzoeksinstituut, leidt de fitnessindustrie in het verstrekken van een wetenschappelijke basis voor de ontwikkeling van de trainingsapparatuur die menselijke prestaties verbeteren. Met meer dan 90 patenten, is Cybex-apparatuur innovatief in ontwerp, duurzaam in constructie en gebouwd om biomechanisch correct te zijn, zodat optimale resultaten bereikt kunnen worden met een minimale aanslag op het lichaam.

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?